Haverweerd Links

We zien dat je een adblocker gebruikt, hierdoor zijn belangrijke informatie en aanbiedingen niet beschikbaar!
kies in adblocker: uitschakelen op deze site, zodat je niets mist en van de aanbiedingen gebruik kunt maken!

 WhatsApp groep buurtpreventie in wijk Klaarwater gestart! 
In oktober 2015 is via whatsappbuurtpreventie een WhatsApp groep gestart in wijk Klaarwater. De groep is opgezet in samenwerking met Buurtpreventie Soest. De spelregels zijn opgesteld door whatsappbuurtpreventie. De invulling valt onder verantwoordelijkheid van de deelnemers zelf. WhatsApp is niet bedoeld als alternatief voor de politie. Bij verdachte situaties moeten de deelnemers zelf contact opnemen met de politie, maar WhatsApp kan worden ingezet als middel om buurtbewoners op een verdachte situatie te attenderen. De bedoeling is dat er van de WhatsApp groep een preventieve werking uit gaat.

Nieuwe website BuurtWhatsApp Soest https://buurtwachtsoest.nl/


Massage Praktijk 'Aanraking Soest' Bij Massage Praktijk 'Aanraking Soest' kunt u terecht voor verschillende massages: Nek schouder massage, chakra massage, voetreflexmassage, hand massage, holistic pulsing en Hoofd- en gezichtsmassage. Bezoek de website voor meer informatie www.massage-praktijk-soest.nl/ of www.aanraking.com

Speedtest Speedtest ziggo, UPC, WifiSpots, Ziggo Bapp, Ziggo modem probleem en meer tips. Humax ihdr 5050c ervaringen, Speedtest UPC.

 

diversen webcams vogelnesten
Diversen webcams vogelnesten bij Vogelbescherming Nederland

De motorfilmpjes en foto's zijn verplaatst naar fjr1300a.nl van 1974 tot nu.

Zie ook motorclub www.toerrijders.nl

Gerard Kuit PentekenaarDe website KLAARWATER.NL
Door middel van de website www.klaarwater.nl willen wij u als WijkBewonersTeam Klaarwater meer inzicht geven in het wel en wee binnen en over onze wijk.

De Website van Gerard Kuit, pentekenaar.nl

Heeft u interesse in een van zijn werken of wilt u een specifieke opdracht plaatsen, neem dan gerust contact met hem op voor meer informatie of een afspraak.

De Website van Gerard Kuit, pentekenaar.nl

 

Frank www.reconnection-gooi.nl
Masseur en Level III Reconnection Healer, Reiki leraar heeft nog ruimte in zijn praktijk.
Neem voor een massage, vragen over een healing e.d. gerust contact op!
Massage en Healing bij jou thuis Met mobiele Massagetafel of massage stoel.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info www.reconnection-gooi.nl of www.energetisch.net

Bloemschikmaterialen.nl Als u het leuk vind om creatief bezig te zijn met natuurlijke materialen dan is er bij KruidjeRoerMeNietShop.nl voldoende keuze voor u! Er is een zeer groot assortiment met basismaterialen voor bloemschikken zoals; piepschuim vormen, draad, krammen, natuurlijke decoratie materialen en decoratie exoten. Regelmatig kunt u nieuwe producten in ons assortiment vinden. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop op kruidjeroermenietshop.nl

Motor-onderhoud.com website aangaande motor onderhoud zelf doen, o.a. aan de fjr1300a

Handige Gratis software op www.computer-problemen.nl Handige gratis software, Anti virus, malware, politievirus, tips, probleem oplossingen en nog veel meer.

Ook jouw link kan hier staan.
Stuur een mailtje met je tekst en link naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Massage Praktijk 'Aanraking Soest' Bij Massage Praktijk 'Aanraking Soest' kunt u terecht voor verschillende massages: Nek schouder massage, chakra massage, voetreflexmassage, hand massage, holistic pulsing en Hoofd- en gezichtsmassage. Bezoek de website voor meer informatie www.massage-praktijk-soest.nl/ of www.aanraking.com