Gas en elektra overstap

Waarschuwing! 8 dec 2011
Er lopen verkopers van Nederland energie.nl langs de deuren die onder valse voorwendselen contracten proberen op te dringen. De smoes is dat Eneco, Nuon en zij samen gaan en dat zij de gegevens op moeten nemen, dit zijn leugens, mocht u erin getrapt zijn u kunt eventuele contracten binnen 14 werkdagen annuleren.
Er is een klacht ingediend bij Nederland energie.nl.

15-12-2014 Overstappen naar een andere energie leverancier kun je beter zelf via internet doen, dat kan behoorlijk wat aan premie opleveren!
Let wel op want je huidige contract kan een boete clausule bevatten van 50 euro (of meer) per product (gas en elektra). Vaak is het zo dat mocht er contractbreuk zijn, zij de boete betalen.

Ik stap nu voor de vierde keer over en hoewel het niet altijd goed ging heeft het mij de eerste keer € 260,-, de 2e keer € 315,-, derde keer € 216,- en nu weer € 203,- opgeleverd.
Bij de 2e keer, de overstap naar Essent, ging het fout, te vroege overstap, gevolg 100,- boete maar die heeft Essent vergoed daar het hun fout was. Er ging wel meer fout bij Essent, in het 2e jaar hebben ze bij de meterstanden dag en nacht omgewisseld, gevolg ik zou -min- 1400 kw nachtstroom en 3200 kw aan dagstroom gebruikt hebben (ipv 1400 nacht en 1800 dag). Gevolg dan betaal je 3200 x het dure tarief, 200,- bij betalen. Na indienen klacht, ja meneer u heeft gelijk, we sturen het door naar de volgende afdeling en die zeggen na 2 maanden dat de klacht ongegrond is. De 2e keer hebben ze de klacht wel goed gelezen en zo kwam het na 3 maanden toch nog goed.

Ik stap nu weer over naar Essent met een overstappremie en besparing op energiekosten van € 203,-.

Ik regel dit altijd via gaslicht.com die regelmatig prachtige aanbiedingen heeft.
Let wel op want je huidige contract kan een boete clausule bevatten van 50 euro (of meer) per product (gas en elektra).