30-11-2022 13.30 Soest. Steekincident Smitsweg, Ambulance, Politie en traumaheli ter plaatse.
Bij een steekincident in een flatwoning aan de Smitsweg in Soest is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Een traumahelikopter landde in de omgeving. De politie meldt dat de vermoedelijke verdachte in een auto is vertrokken. Er is nog geen signalement bekend. Boven Soest hing enige tijd een politiehelikopter. Een galerij op de vierde verdieping is afgezet voor onderzoek. Het letsel van de neergestoken vrouw is dermate ernstig dat de ingevlogen trauma-arts meeging in de ambulance. 
16.50 Verdachte aangehouden, blijkt de eerder op de dag ontsnapte tbs'er Kendrick M die in 2012 zijn vriendin vermoorde, is aangehouden in Bergschenhoek.

 


19-7-2021 Zeer grote brand in garagebedrijf Soesterberg, rook van veraf te zien


Foto ANP De brand is overgeslagen, ook Roobol, Leen Bakker, Keukendepod en de kringloopwinkel zijn verloren gegaan, de vestiging van Kwantum heeft de brandweer wel kunnen redden, maar er is daar veel rook- en waterschade. Zie ook rtvutrecht.nl/nieuws/3115411/verwoestende-brand-in-soesterberg...


Zie ook hieronder afspeellijst 112 Soest met diversen filmpjes

Zie ook Laatste nieuws Soestercourant  of https://www.ad.nl/amersfoort/

Er worden geen straatnamen meer weergegeven bij de Ambu meldingen, dit heeft waarschijnlijk te maken met de privacy en met de enorme toestroom van ramptoeristen waardoor de hulpdiensten gehinderd worden in hun werk.

112.nu alleen beschikbaar via link http://www.112-nu.nl/regio/gemeente-soest/alles

https://drimble.nl/112/soest/ of https://www.oozo.nl/hulpdiensten/soest

Alarmeringen Soest Ambulance, Brandweer, Politie

Afspeellijst met 25+ 112 filmpjes.....
Aanrijdingen met fietsers en voetgangers maar ook vrolijke nieuws uit de regio. Filmpjes met een knipoog.


Terug naar website Home   Terug naar boven   Terug naar boven   Contact     youtube.png   Joomla 5.1.0 Webdesign & Hosting  HostingBy.nl 
  Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden!